Ανδρέας Θεοκλή (Διγενής Μόρφου): “Έμαθα να κάνω μικρά βήματα και σταθερά”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μία από τις αποκαλύψεις του φετινού πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας είναι και ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας ομάδας του Διγενή Μόρφου Ανδρέας Θεοκλή!

Ο ταλαντούχος ΠΑΦΙΤΗΣ κήπερ ήδη βρίσκεται στο “στόχαστρο” αρκετών ομάδων του νησιού μας, καθώς η εξέλιξη του είναι τεράστια και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Το “ΑthlitikaPress.com” συνομίλησε με τον Ανδρέα Θεοκλή, ο οποίος με μεγάλη χαρά απάντησε στις ερωτήσεις μας.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πως βίωσες προσωπικά την φετινή σεζόν;

“Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω! Ήταν μια συναρπαστική χρονιά . Το ότι την περσινή περίοδο δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην β’ κατηγορία, μας πείσμωσε και για την φετινή σεζόν θέσαμε μόνο ένα στόχο, το Πρωτάθλημα και την άνοδο μας στην Β’ Κατηγορία. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία και το πέτυχαμε”.

Θεωρείς ότι από την φετινή σεζόν κατάφερες να βελτιωθείς ως ποδοσφαιριστής;

“Όπως κάθε σεζόν έτσι και την φετινή, με σκληρή δουλειά και με την καθοδήγηση των προπονητών μου, έχω βελτιωθεί ακόμη περισσότερο”.

Ο επόμενος σας μεγάλος στόχος είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου φαντάζομαι; Πως περιμένεις τον τελικό απέναντι στον ΑΣΙΛ;

“Με σοβαρότητα και σεβασμό προς τον αντίπαλο θα αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε και αυτό το τρόπαιο”.

Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος Ανδρέα;

“Έμαθα να κάνω μικρά βήματα και σταθερά. Ο στόχος μου είναι να ανεβαίνω όλο και σε πιο ψηλό αγωνιστικό επίπεδο”.

Απ’ όσο γνωρίζω το συμβόλαιο που διατηρείς με την ομάδα σου λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν. Υπήρξαν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μετακίνηση σου σε άλλη ομάδα. Τι έχεις να πεις για το μέλλον σου;

“Προς το παρόν η μόνη μου σκέψη είναι να τελειώσουμε νικηφόρα και τον τελευταίο μας αγώνα πρωταθλήματος και με την βοήθεια του Θεού εύχομαι να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Όσο για τον μέλλον μου και για τα δημοσιεύματα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

-Ξέρω ότι έχεις παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της Πάφος FC. Πως βλέπεις την φετινή πορεία της ομάδας;

“Όσο μου το επιτρέπουν οι αγωνιστικές μου υποχρεώσεις προσπαθώ και παρακολουθώ από κοντά αρκετούς αγώνες των μεγάλων ομάδων. Μεταξύ αυτών έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες και της Πάφος FC. Δεν με εκπλήττει καθόλου η καλή πορεία της Πάφος FC. Από την πρώτη στιγμή που ανάλαβαν οι επενδυτές έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά”.