Το Άλφαμεγα προεόρτιο του ΓΣΠ;

Από: Μαρίνα Σταύρου

Πολλά είναι τα κοινά στοιχεία που μπορεί να εντοπίσει κάποιος ανάμεσα στις δυο αναμετρήσεις με Απόλλωνα χθες και Ομόνοια την προσεχή Τετάρτη.

Αρχικά να πούμε ότι οι κυανόλευκοι είχαν μπροστά τους μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κερδίσουν την Πάφο και να την περάσουν βαθμολογικά σε μια ύστατη προσπάθεια να διεκδικήσουν ακόμη και την τρίτη θέση που θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Στο γήπεδό τους, με την πλάτη στον τοίχο, και με τον κόσμο να το γεμίζει απ’ άκρη σ’ άκρη οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στην αρμάδα του Μίτσελ Σαλγκάδο και ηττήθηκαν με 0-1, ή καλύτερα η Πάφος κέρδισε δίκαια 0-1.

Τώρα πως όλο αυτό μπορεί να συσχετιστεί με το ματς απέναντι στην Ομόνοια;

Οι “πράσινοι” την προσεχή Τετάρτη στο ΓΣΠ βρίσκονται επίσης με την πλάτη στον τοίχο. Θέλουν νίκη για να περάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το Κύπελλο σε μια επίσης ύστατη προσπάθεια να μην πάει χαμένη η χρονιά τη στιγμή μάλιστα που οι αντιδράσεις απέναντι στην διοίκηση Παπασταύρου πλέον εκφράζονται με τον πλέον επίσημο τρόπο από τους οργανωμένους φιλάθλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Μίτσελ Σαλγκάδο… Ο Αναγεννητής της Πάφος FC!

Οι “τριφυλλοφόροι” θα έχουν στο πλευρό τους σε ένα κατάμεστο γήπεδο τον κόσμο τους και θέλουν να κερδίσουν την “επικίνδυνη” και φορμαρισμένη Πάφο του “Ισπανού ταυρομάχου”. Μπορεί όμως η Πάφος που δείχνει να βγάζει φωτιές (4-0 την ΑΕΚ, 0-1 τον φορμαρισμένο Απόλλωνα) να επηρεαστεί από το κλίμα που θα δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι;

Όπως έδειξαν χθες, με τη βοήθεια και του κόσμου τους, οι “γαλάζιοι” δεν χαμπαριάζουν από έδρες και κόσμο και με το παιχνίδι που μπορουν να αποδώσουν θα επιδιώξουν μια ξεκάθαρη νίκη κόντρα στην Ομόνοια για να οδηγήσουν την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου. Το μήνυμα άλλωστε ήταν ξεκάθαρο και χθες στο “ΑλφαΜεγα” με τους “Παφίτες” να δηλώνουν εμφαντικά ότι θέλουν το Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ποδοσφαιρική “αηδία” του Φανούριου και το fair play που πήγε “περίπατο”