“Βροχή” τα πρόστιμα και πάλι στην Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ένα “τσουβάλι” είναι και πάλι τα πρόστιμα που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ στην Πάφος FC για το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια.

Διαβάστε τις αποφάσεις:

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα, φωτοβολίδες και  κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στην καταπακτή και στον  αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες και       κροτίδες) πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του   αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα,  δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή  προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8 της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Κυπέλλου  COCA – COLA  περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την      έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην  ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή   προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον  αγώνα  Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’  Κατηγορίας, Ημιτελική Φάση περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /06.04.2023