Super Εράσο- Έβγαλε ξανά το όπλο του και “πυροβόλησε” ο Ισπανός

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με ένα εκπληκτικό και απόλυτα παραγωγικό Χαβιέρ Εράσο ο Ακρίτας κατάφερε χθες να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού Λευκωσίας και να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Ο 33χρονος Ισπανός στην αρχή του αγώνα και στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου πέτυχε δυο σημαντικά γκολ με αντίτοιχες κεφαλιές (ασίστ από Τόρρες και rebound απο δοκάρι) τα οποία αποδειχθηκαν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λεγκανές πετυγχαίνει δυο γκολ με τη φανέλα του Ακρίτα αφού και με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 17 του Μάρτη πάλι στο Στέλιος Κυριακίδης ο Εράσο πέτυχε δυο γκολ σε διάστημα μόλις 20 λεπτών, στο 55 ανοίγοντας το σκορ και στο 76 κάνοντας το τελικό 2-2.

Ο Ισπανός είδε δίχτυα και στο τελευταίο παιχνίδι των “πρασίνων” με αντίπαλο την Ανόρθωση στην νίκη με 2-3 στο Αντώνης Παπαδόπουλος στο οποίο πέτυχε το 1-2.

Αν τώρα τα χθεσινά γκολ του Εράσο ή η νίκη του Ακρίτα θα φανούν στο τέλος της ημέρας ουσιαστικά και ο Ακρίτας αν θα γλυτώσει να σφραγίσει μια θέση στο τρένο της παραμονής θα το δείξει ο χρόνος και σίγουρα η επόμενη καθοριστική αγωνιστική που απέναντι στους Χλωρακιώτες θα βρεθεί η Καρμιώτισσα.