Ότι και να πεις για τα παιδιά της Πέγειας FC 2014 είναι πολύ λίγο- Μπράβο και πάλι Μπράβο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Εθελοντισμός στον Αθλητισμό όπως τον ξέρουμε σήμερα είναι ένα απαραίτητο συστατικό το οποίο αν δεν υπήρχε πολλά πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν.

Πολλές φορές οι Εθελοντές αυτοί ως αφανείς ήρωες όχι απλά δεν απολαμβάνουν κάποια οφέλη αλλά αντιθέτως δέχονται και με την πρώτη ευκαιρία κριτική και ακούνε γκρίνια και παράπονα τις πλείστες φορές αδικαιολόγητα.

Στην περίπτωση της Πέγειας FC 2014 η ομάδα εθελοντών πραγματικά αξίζει και επάινου αλλά και αναγνώρισης για την προσπάθειά της. Αναγνώρισης γιατί χθες, για πολλοστή φορά, απέδειξαν πως η μεγάλη τους προσπάθεια έφερε ως αποτέλεσμα την επιτυχία των Πασχαλινών παιχνιδιών αλλά και της συναυλίας που ακολούθησε.

Παίκτες “πασπαρτού” για όλους τους ρόλους οι Πεγειώτες και όχι μόνο στο γήπεδο και πλάι στην ομάδα αλλά και στα κοινά του Δήμου κάτι που δύσκολα περνάει απατατήρητο.

Συμπαραστάτες στην προσπάθεια αυτή οι εργαζόμενοι στον Δήμο Πέγειας αλλά και οι εκλελεγμένοι που στάθηκαν στο πλάι τους με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Δήμαρχο Μαρίνο Λάμπρου αλλά και τα μέλη της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Πέγειας.