Άσφαιρος ο Μπαντία σε 4 παιχνίδια με απολογισμό 3 ήττες και 1 ισοπαλία

Από: Μαρίνα Σταύρου

Αρνητικό ξεκίνημα κάνει στην νέα του ομάδα στην Πολωνία ο πρώην τεχνικός του Ακρίτα, Νταβίντ Μπαντία.

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της KS Lechia Gdańsk ομάδας πρώτης καατηγορίας από την ημέρα που ανέλαβε την τύχη των “Πολωνών” δεν έχει δεχθεί τη χαρά της νίκης.

Πέραν του ότι σε σύνολο τεσσάρων αγώνων η KS Lechia Gdańsk μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία η ομάδα του Ισπανού δεν έχει ακόμη καταφέρει να βρει δίχτυα έχοντας μηδέν γκολ στο ενεργητικό της και τέσσερα στο παθητικό της (2-0 εκτός, 0-0 εντος, 1-0 εκτός και 0-1 εκτός).

Η ομάδα του 48χρονου πρώην τεχνικού του Ακρίτα βρίσκεται σε πολύ δυσμενή θέση αφού σε σύνολο 18 ομάδων στο πρωτάθλημα της Πολωνίας είναι στην πρότελευταία θέση με μόλις 26 βαθμούς ενώ στη δεύτερη κατηγορία οδηγούνται οι τελευταίες τρεις ομάδες. Από την 15 “χρυσή” θέση απέχει προς το παρόν 5 βαθμούς με επτά αγώνες να υπολοίπονται για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Να υπενθυνίσουμε ότι ο Μπαντία στην Κύπρο πέραν από τον πάγκο του Ακρίτα πέρασε και από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ Λάρνακας και του Εθνικού Άχνας ενώ πριν έρθει στην Κύπρο ήταν στην Τουρκία για χάρη της Antalyaspor.