Ανατροπή και νίκη μέσα στο “Αντ. Παπαδόπουλος” ο Ακρίτας! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

H τέταρτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα Cyta του Ακρίτας Χλώρακας ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο και μέσα σε μία δύσκολη έδρα!

Οι “πράσινοι” επικράτησαν της Ανόρθωσης με 3-2 μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” μετά από ανατροπή του σκορ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Δημήτρη Χριστοφή στο 20ο λεπτό, ωστόσο ο Ακρίτας με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος έφερε τα πάνω-κάτω στον αγώνα!

To γκολ τη ισοφάρισης του Ακρίτα ήρθε στα αρχικά στάδια της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό. Ο Σέχιτς μπήκε στην περιοχή της Ανόρθωσης από δεξιά δίνοντας ωραία πάσα στον Κονέ. Ο Αφρικανός μέσος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα!

Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ η ομάδα της Χλώρακας συνέχισε να πιέζει, κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή! Συγκεκριμένα στο 63′ ο Εράσο από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Κεραυνού.

Το ξέσπασμα του Ακρίτα ολοκληρώθηκε στο 72ο λεπτό, στο οποίο η ομάδα της Χλώρακας σημείωσε και τρίτο γκολ. Αυτή την φορά ο Βάσκο Λόπες με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να σημειώσει το 1-3.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση της Ανόρθωσης. Ο Γκερέρο ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα ο Αντονίν από παράβαση του Περντρέου. Ο Ισπανός διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσιολογικό πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, κατί που όμως δεν κατάφεραν. Από την μεριά της η ομάδα της Χλώρακας αμύνθηκε σωστά και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Μάλιστα, θα μπορούσε να σκοράρει και τέταρτο γκολ με τον Αραούχο, ωστόσο το πλασέ του Βραζιλιάνου πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Με την σημερινή ο Ακρίτας έφθασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παραμένει στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: