Προηγήθηκε αλλά έφυγε χωρίς βαθμό από τη Λευκωσία ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στη Λευκωσία από τον Ορφέα Λευκωσίας ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς για τα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Παρότι η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με το γκολ του Λάσια Οκροπιρίτζε στο 21ο λεπτό, εντούτοις οι “πράσινοι” έφυγαν χωρίς βαθμολογικό κέρδος από τη Λευκωσία.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ μέρους ο Φοίνικας έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Ντιαλλό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων χάθηκε, καθώς ποδοσφαιριστής τους πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65ο λεπτό.

Σε μία ανυποψίαστη φάση από μακρινή μπαλιά ο επιθετικός του Ορφέα Φυλακτή με δύσκολη κεφαλιά έφερε τον αγώνα στα ίσα στο 66′.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 75′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσίγκη.

Η σημερινή ήττα δυσκολεύει πάρα πολύ την υπόθεση παραμονή για τον Φοίνικα, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 26 βαθμούς. Για να αποφύγει την διαβάθμιση η ομάδα της Γιαλιάς θα πρέπει να ανέβει δύο θέσεις πιο πάνω από την 14η που βρίσκεται αυτή την στιγμή.