“Διπλάρα” τίτλου οι Νέοι της Πάφος FC στη Λευκωσία.. Έπιασαν κορυφή! (vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Απόδραση με τους τρεις βαθμούς από τη Λευκωσία έκαναν οι Νέοι (Κ19) της Πάφος FC, καθώς κέρδισαν στο ντέρμπι κορυφής τον ΑΠΟΕΛ με 1-0 και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας και του πρωταθλήματος Λύσσανδρος Παπαστυλιανού. O ΠΑΦΙΤΗΣ επιθετικός στο 83ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 14ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Πάφου Vakulyk απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γεωργίου, κρατώντας ανέπαφη την εστία του .

Η ομάδα του Ντμίτρο Μιχαηλένκο με την σημερινή νίκη ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς και δύο περισσότερους από τον ΑΠΟΕΛ.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Πάφος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας και την ΑΕΛ εντός. Εάν πάρει τις νίκες τότε ταυτόχρονα θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Κύπρου Α’ Κατηγορίας Κ19.

Δείτε το γκολ του Παπαστυλιανού: