Έφυγε με τον βαθμό από τη Λεμεσό ο Ακρίτας Χλώρακας (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση στο “Άλφα Μέγα” Αρένα ο Ακρίτας Χλώρακας εξήλθε ισόπαλος με σκορ 2-2 απέναντι στην ΑΕΛ για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος Cyta.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22ο λεπτό με το μεγάλης κλάσης γκολ του Σταύρου Γαβριήλ. Ο νεαρός Κύπριος εξτρέμ με ωραία ενέργεια και φαλτσαριστό πλάσε νίκησε τον Μούριελ για το 0-1.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι λίγο αργότερα θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους ωστόσο ο Τόρες δεν πλάσαρε σωστά από πλεονεκτική θέση. Το 0-1 υπέρ του Ακρίτα ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε σχετικά νωρίς να φέρει το ματς στα ίσα. Συγκεκριμένα στο 60′ ο Κατσάνικλιτς που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα από κοντά μετά από ασταθή απόκρουση του Περντρέου.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ακρίτα, τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν “τούμπα” τον αγώνα και πάλι με σκόρερ τον Κατσάνικλιτς. Ο Σουηδός σημείωσε το 2-1.

Ο Ακρίτας ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς με γκολ του Μαρτσέλο Τόρες ισοφάρισε και πάλι τον αγώνα. Ο Αργεντίνος με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η ομάδα της Χλώρακας λίγο έλειψε να φθάσει στην μεγάλη ανατροπή και να φύγει με το τρίποντο από τη Λεμεσό στο 84′. Ο Τόρες και πάλι έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, όμως το σουτ που επιχείρησε απόκρουσε με τα ακροδάκτυλα ο Μούριελ.

Με την σημερινή ισοπαλία ο Ακρίτας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.