Λένος Θεοδώρου (Αφροδίτη Γεροσκήπου): “Δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα-Επόμενος στόχος το Κύπελλο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο AthlitikaPress μίλησε αποκλειστικά ο αρχηγός της Αφροδίτης Γεροσκήπου και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ΠΟΑΣΠ Λένος Θεοδώρου, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αλλά και τις υποχρεώσεις της ομάδας του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεύτερη σερί σεζόν: “Η ομάδα μας έδειξε και φέτος όπως και πέρσι ανωτερότητα και δίκαια κατάκτησε το πρωτάθλημα ΠΟΑΣΠ που ήταν από τους βασικούς της στόχους”.

Για τον επόμενο στόχο της Αφροδίτης: “Δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και του Κυπέλλου. Δίκαια βρισκόμαστε στον μεγάλο τελικό και θα επιδιώξουμε με το 100% των δυνάμεων μας να πάρουμε τον τίτλο και να κάνουμε το νταμπλ. Ταυτόχρονα, θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών και γιατί όχι να το κατακτήσουμε”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Θέλω να καλέσω τον κόσμο της ομάδας στην φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στον τελευταίο αγώνα. Θέλουμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους”.