Φιλικό τεστ απέναντι στην Αρμενία για την Εθνική Κύπρου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό αγώνα την Εθνική Αρμενίας.

Ο αγώνας θα γίνει στο Ερεβάν, στο Εθνικό Στάδιο της Αρμενίας “Vargen Sargsyan”, θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Στην αποστολή για το σημερινό αγώνα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντερ Σπόλιαριτς, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Καρώ, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Κωνσταντίνος Λαϊφης,  Νικόλας Παναγιώτου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους , Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας,  Ανδρόνικός Κακουλλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Δημήτρης Χριστοφή.

Μετά την πρεμιέρα στα προκριματικά του EURO 2024 και την ήττα από την Σκωτία, η Εθνική μας θα προσπαθήσει σήμερα να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικο πρόσωπο και να διεκδικήσει τη νίκη.

Οι επόμενοι επίσημοι αγώνες για την Εθνική μας είναι τον Ιούνιο, στις 17 εντός έδρας με τη Γεωργία και στις 20 εκτός έδρας με τη Νορβηγία.

Η Αρμενία συμμετέχει στον 4ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024 και στην 1η αγωνιστική έχασε με 2-1 εντός έδρας από την Τουρκία.