Πρώτο δείπνο για την νεοσύστατη ακαδημία της Γεροσκήπου FC (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

To πρώτο της δείπνο με την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, των γονιών τους και των προπονητών της πραγματοποίησε η νεοσύστατη ακαδημία ποδοσφαίρου της Γεροσκήπου FC.

H ακαδημία με υπεύθυνο της τoν πολύπειρο προπονητή Γιώργο Πολυβίου συμμετέχει για πρώτη σεζόν με κλιμάκια Κ17, Κ14 και όλες τις ηλικίες Grassroots στα Παγκύπρια πρωταθλήματα.

Στο δείπνο το παρών του έδωσε και ο πρόεδρος της Γεροσκήπου FC Χαράλαμπος Αχιλλέως, ο οποίος αναφέρε μεταξύ άλλων ότι παρά τις δυσκολίες και τους μόλις έξι μήνες λειτουργίας της ακαδημίας η παρουσία όλων των κλιμακίων κρίνεται ως εξαιρετική. Ταυτόχρονα προανήγγειλε την δημιουργία κλιμακίου Κ19 σε περίπτωση που η ομάδα Ανδρών πάρει την άνοδο για την Γ’ Κατηγορία.

Από την μεριά του ο Γιώργος Πολυβίου ανάφερε ότι αν και εφόσον δημιουργηθεί κλιμάκιο Κ19 η ακαδημία είναι πανέτοιμη να επανδρώσει την ομάδα με ποδοσφαιριστές. Παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση, τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας Κ17 Γιώργος Γεωργίου δήλωσε περήφανος για την αθλητική συμπεριφορά των παιχτών του, για το ήθος τους και την συνολική τους παρουσία στο Παγκύπριο πρωτάθλημα.

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο: