“Κλείδωσε” την άνοδο με μεγάλη ανατροπή η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς για την 9η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, η τοπική ΕΝ.Α.Δ μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα και μέγαλη ανατροπή του σκορ κέρδισε την ΑΣΠΙΣ Πύλας με 4-2 και “κλείδωσε” την άνοδο στην Β’ Κατηγορία!

Παρότι η ομάδα του Κώστα Καϊάφα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, εντούτοις με μεγάλη αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο κατάφερε να φέρει “τούμπα” τον αγώνα και να συνεχίσει το εντυπωσιακό αήττητο σερί της!

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με το γκολ του Δημητρίου.

Η απάντηση της ΕΝ.Α.Δ ωστόσο ήταν άμεση καθώς στο 26′ ο Χρίστος Ηροδότου ισοφάρισε τον αγώνα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ΑΣΠΙΣ “πάγωσε” και πάλι το Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς, καθώς κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 41′ ο Ιουλιανός διαμόρφωσε το τελικό 1-2 του α’ μέρους.

Στην επανάληψη μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν αυτή του Κώστα Καϊάφα. Αρχικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 44′ με το γκολ του Deonell Jamie και τρία λεπτά αργότερα πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρέα Πιτταρά.

Το τελικό 4-2 υπέρ της ΕΝ.Α.Δ διαμόρφωσε στο 89′ ο Χρίστος Παπαστυλιανού.

Με την σημερινή νίκη η ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς και πλέον έχει “μαξιλαράκι” 14 βαθμών από την 4η θέση και τον Ηρακλή Γερολάκκου, γεγονός που την φέρνει μία “ανάσα” μακριά από την εξασφάλιση και μαθηματικά της ανόδου στην Β’ Κατηγορία!