Η Πάφος με τον Κώστα Κωνσταντίνου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε 2023 στην Ισπανία

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε ανδρών και γυναικών θα διεξαχθεί στη Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας από τις 19 έως τις 26 Μαρτίου του 2023. Περισσότεροι από 500 αθλητές από όλη την Ευρώπη αναμένεται να λάβουν μέρος σε αυτό το διακεκριμένο γεγονός, συμπεριλαμβανομένου του αθλητή από την Κύπρο, Κώστα Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνου είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Κύπρου και έχει αγωνιστεί σε πολλά τουρνουά και αγώνες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή τη φορά, ο Κώστας θα αγωνιστεί στην κατηγορία ανδρών μέχρι τα 84 κιλά και στην κατηγορία team kumite όπου αγωνίζονται οι καλύτεροι 40 αθλητές στην Ευρώπη.

Η προετοιμασία και η σκληρή δουλειά του Κώστα Κωνσταντίνου από την Πάφο τον κατατάσει ανάμεσα στους καλύτερους τους καρατέκα της Ευρώπης και σίγουρα όλοι στην Πάφο αισθάνονται υπερήφανοι που εκπροσωπεί την πατρίδα μας Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε στην Ισπανία.

Η αποστολή αναχωρεί την μεθαύριο Κυριακή από την Κύπρο και επιστρέφει σε μια εβδομάδα. Τον αθλητή μας θα συνοδεύσει ο επίσης Παφίτης Σωτήρης Ζήνωνος ο οποίος είναι ο Αθλητικός διεθυντής της Ομοσπονδίας Καράτε Κύπρου.

Χορηγός επικοινωνίας του αθλήτή μας είναι το AthlitikaPress.com