ΑΚΡΙΤΑΣ- ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τέσσερα γκολ στο Παφιακό αλλά δεν τα (Χ)άρηκε κανένας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Παιχνίδι με πολλά γκολ στο Στέλιος Κυριακίδης απόψε αλλά δίχως νικητή. Το 2-2 ανάμεσα σε Ακρίτα Χλώρακας και Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που πριν το παιχνίδι ήθελαν οι δυο ομάδες.

Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Ακρίτα και την Ένωση με το άγωνο 0-0 με τους γηπεδούχους ωστόσο να ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Χλώρακας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 55′ με τον Χαβιέρ Εράσο ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα του Ακρίτα.

Τα χαμόγελα ωστόσο δεν άντεξαν για πολύ στους “πράσινους” αφού οι φιλοξενούμενοι σε οκτώ λεπτά πέτυχαν δυο γκολ και έφεραν τα κάτω πάνω. Αρχικά στο 64 με τον Βουτσένοβιτς και στο 72 με τον ιδιο παίκτη οι βυσσινί πήραν κεφάλι στο σκορ με ένα υποδειγματικό τακουνάκι μέσα από την μικρή περιοχή.

Ο Ακρίτας δεν έμεινε με δεμένα τα χέρια και πίεσε για την ισοφάριση στο σκορ. Οι πράσινοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και πάλι με τον Εράσο τέσσερα λεπτά μετά το 1-2 στο 76.

Τα υπόλοιπα 15 λεπτά συν τις καθυστερήσεις οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία ομάδα ευχαριστημένη αφού ο μεν Ακρίτας έμεινε καθηλωμένος στον πυθμένα της βαθμολογίας με έξι βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο ενώ η Ένωση παραμένει στην τρίτη θέση από το τέλος με 22 βαθμούς.