Σπουδαίο παιχνίδι Παφιακού- Διόνυσου με την μπίλια κάθεται στο “κόκκινο” στο τάι μπρέικ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ένα ωραίο παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα της πετόσφαιρας διεξήχθη απόψε στο κλειστό γήπεδο της Τεχνικής Σχολής στα πλαίσια του β’ φάσης του πρωταθλήματος πετόσφαιρας γυναικών Β΄κατηγορίας για τις θέσεις 6-13.

Ο Παφιακός ως γηπεδούχος και ο Διόνυσος ως φιλοξενούμενος μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το πρώτο σετ πήγαινε πόντο πόντο καθόλη τη διάρκειά του. Στο τέλος ο Παφιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και γύρισε τη ροή του σετ κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν εξίσου ισορροπημένα με τις φιλοξενούμενες να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Το τρίτο σετ το οποίο το ήθελαν και οι δυο ομάδες κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ήταν πάλι αμφίρροπο, γεμάτο πάθος και ένταση και με την εναλλαγή στο σκορ να είναι διαρκής με τον Διόνυσο να παίρνει προβάδισμα δυο πόντων στα τελευταία στάδια του σετ (20-22) τον Παφιακό να ισοφαρίζει (24-24) και (25-25) και τελικά τον Διόνυσο να το κερδίζει με 25-27.

Στο τέταρτο σετ το παιχνίδι κύλησε μέχρι τα μισά πόντο πόντο με τον Διόνυσο να παίρνει αμέσως μετά ένα σοβαρό προβάδισμα τεσσάρων πόντων 16-20. Από εκεί και πέρα ο Παφιακός έφερε τα κάτω πάνω και με μια επίθεση διαρκείας και εννέα σερί πόντους έκανε το 25-20 εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι πάει να γύρει προς τον Διόνυσο.

Στο τάι μπρέικ το σετ ήταν μια επιβεβαίωση του τι προηγήθηκε. Ο Παφιακός βρέθηκε μπροστά στην αρχή με 3-1 όμως ο Διόνυσος αντέδρασε και προηγήθηκε με 3-4 και 4-5 με δυο χαμένα σερβίς ένθεν και ένθεν. Η συνέχεια ήταν πάλι πόντο πόντο με εναλλαγές στο σκορ για τις δυο ομάδες και τις φιλοξενούμενες κάποια στογμή να προηγούνται 5-7 και τις γηπεδούχες και πάλι να ισοφαρίζουν σε 7-7. Η εναλλαγή των γηπέδων βρήκε τον Διόνυσο μπροστά με 7-8.

Στη συνέχεια η διακύμανση μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν 7-9, 8-9, 8-10, 8-11, 8-12, 8-13, 8-14, 9-14 και 9-15.