Ο Άρης “αποκεφάλισε” τον Δικέφαλο και μένει στην Ά κατηγορία

Από: Μαρίνα Σταύρου

Νίκη με 3-0 σετ πέτυχε απόψε στο κλειστό γήπεδο Αφροδίτη ο Άρης Πολεμίου με αντίπαλο τον Δικέφαλο Γερίου.

Οι Πολεμίτισσες με την νίκη τους αυτή καθάρισαν την υπόθεση παραμονή στην πρώτη κατηγορία αφού ανέβηκαν στους 12 βαθμούς με τον σημερινό τους αντίπαλο να έχει μόλις 6 δυο στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος Γερίου προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει το εμπόδιο της ομάδας του Γιώργου Χαραλάμπους ο οποίος ήταν αποφασισμένος να τελειώσει την παρτίδα της παραμονής.

Τα τρία σετ για τις πράσινες ήταν 25-22, 25-20 και 25-22.

Ο τελευταίος πόντος της αναμέτρησης

Ο Άρης αλλά και ο Δικέφαλος έχει πλέον να αντιμετωπίσουν την Lemesos Volleball και την Ανόρθωση στα δυο τελευταία παιχνίδια και όλα συγκλίνουν στο ότι η ομάδα του Πολεμιού κόντρα σε κάθε αρχική πρόβλεψη θα παραμείνει στην Ά κατηγορία Γυναικών αφού δύσκολα ο Δικέφαλος θα πετύχει δυο νίκες απέναντι στους συγκεκριμένους πιο δυνατούς αντιπάλους του.

Ο πρόεδρος του Άρη Πολεμίου μιλώντας στο AthlitikaPress μίλησε για ένα άθλο ο οποίος πάει να επιτευχθεί μέσα από μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, οικονομικά και άλλα προβλήματα αλλά και τραυματισμούς. Βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία και θέλουμε να τα καταφέρουμε για να μπούμε και στο θεσμό του Κυπέλλου με άλλο αέρα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας, είπε ο Λευτέρης Λαζάρου, που ήταν σήμερα αλλά και πάντα στο πλευρό μας και ενισχύει την προσπάθεια μας.

Η πανηγυρισμοί της νίκης