Πολύβιος Παλιούρας στο “ΑthlitikaPress”: “Το Κύπελλο είναι στους στόχους μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο “AthlitikaPress.com” έκανε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

Για τον θεσμό του Κυπέλλου:

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι καθώς πετύχαμε τον στόχο να περάσουμε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, κάτι που είχε πολλά χρόνια να καταφέρουμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι απέναντι στην Δόξα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Είχαμε βάλει τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι στην Περιστερώνα, οπότε δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούμε στο δεύτερο ματς. Κάναμε διαχείριση του σκορ με προσοχή για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός και πήραμε το ζητούμενο, καθώς το Κύπελλο είναι στους στόχους μας και θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”.

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα:

“Η προσοχή μας έχει στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, το οποίο είναι το τελευταίο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλουμε να τελειώσουμε την α’ φάση με νίκη. Είναι σημαντικό να μπούμε στα “play-offs” με όσο το δυνατό περισσότερους πόντους και απ’ εκεί και πέρα θα τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία”.

Για το γεγονός ότι πολλοί αγώνες της Πάφου ορίζονται σε καθημερινές ημέρες:

“Βλέπουμε ένα παράξενο φαινόμενο καθώς η ομάδα μας αγωνίζεται σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια σε ημέρες καθημερινές και εργάσιμες, γεγονός που δυσκολεύει αφάνταστα τον κόσμο μας να μας ακολουθήσει. Μας έχει προβληματίσει το γεγονός αυτό σαν διοίκηση. Όμως εμείς πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας σε ότι μέρα και αν αγωνιστούμε, να μην το έχουμε αυτό μέσα στο μυαλό μας και να σκεφτόμαστε σε κάθε ματς την νίκη και τίποτα άλλο.”