Προτιμούν να το δουν να “σαπίζει” παρά να το δώσουν για το καλό των ΠΑΦΙΤΩΝ και της επαρχίας μας…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την στιγμή που σε όλες τις επαρχίες υπάρχουν σύγχρονα γήπεδα, στην Πάφο το φίλαθλο κοινό είναι αναγκασμένο να συμβιβάζεται με “μετριότητες” και παμπάλαιες εγκαταστάσεις “παρατημένες” στον χρόνο.

Χθες στο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Πάφος FC και την Δόξα Κατωκοπιάς συνέβη ένα ακόμη περιστατικό που παίρνει αρκετά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο μας και γενικότερα τον χώρο του αθλητισμού.

Ο προβολέας του σταδίου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρουσίασε πρόβλημα, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για πάνω από δέκα λεπτά.

Για το γεγονός αυτό αλλά και για τα τόσα αλλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” προφανώς και δεν φταίει κανένας υπάλληλος ή λειτουργός του ΚΟΑ, αλλά η πολιτεία και οι υψηλά ιστάμενοι που αδιαφορούν για την επαρχία μας και μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες β’ διαλογής.

Παρότι η διοίκηση της Πάφος FC δείχνει διατεθειμένη και έτοιμη να αναλάβει όλα τα έξοδα για την ανακατασκευή του σταδίου και μετατροπή του σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, εντούτοις κάποιοι προτιμούν να το δουν να “σαπίζει” μέχρι να καταστεί ακατάλληλο για χρήση.

Ήρθε η ώρα σε αυτή την επαρχία να διεκδικήσουμε όσα δικαιωματικά μας ανήκουν και να αφήσουμε στην άκρη τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες.