Ο Γιώργος Κούμας διεκδικεί ξανά την προεδρία της ΚΟΠ

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Γιώργος Κούμας θα διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του στην προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2021-2022, ο κ. Κούμας απαντώντας σε ερωτήματα μελών της συνέλευσης αναφορικά με φημολογία για σκέψεις αποχώρησης μετά τη λήξη της θητείας του, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Για μένα ως πρόεδρος της ΚΟΠ, αλλά και των συνεργατών μου, προτεραιότητα μας είναι να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν ανέφερα σε κανένα οτιδήποτε μέχρι σήμερα. Με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, πιστεύω ότι κάναμε βήματα προς τα μπρος. Όταν έρθει η ώρα, θα θέσω την υποψηφιότητα μου ενώπιον σας, στη Γενική Συνέλευση».

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και σε θέσεις που εκφράστηκαν για θέματα προκήρυξης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος θα αποτελέσουν αντικείμενο ειδικής συνεδρίας όπου θα τεθούν επί τάπητος όλες οι παρατηρήσεις, πριν η Ομοσπονδία προχωρήσει στην τελική της μορφή.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση για θέματα διαιτησίας, όπου τα μέλη της συνέλευσης εξέφρασαν γενικότερες απόψεις. Ο κ. Κούμας επανέλαβε ότι η συνεργασία με ξένες Ομοσπονδίες για ανταλλαγή διαιτητών αλλά και η επένδυση με τη λειτουργία του VAR, βοήθησε σημαντικά τη διαιτησία μας τονίζοντας παράλληλα, πως συνεχίζεται η προσπάθεια της στήριξης για συνεχή ανέλιξη των νέων διαιτητών.