Έ(Χ)ασε τα άχαστα η Πάφος FC και… συμβιβασμός με Άρη (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” η Πάφος FC, ωστόσο συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι απέναντι στον Άρη Λεμεσού με σκορ 1-1.

Στο πρώτο μέρος η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο η αστοχία αλλά και ο κορυφαίος του αγώνα Βάνα Άλβες έβαλε “φρένο” στις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων.

Από την άλλη ο Άρης προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση με τους γρήγορους επιθετικούς του, όμως κατάφερε να σκοράρει από ένα μακρινό σουτ στο 35ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Σόκε με σουτ “φωτοβολίδα” άνοιξε το σκορ στο “Στέλιος Κυριακίδης. Το 0-1 ήταν και αποτέλσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ συνεχίσε να πιέζει, όμως και πάλι αστόχησε σε κραυγαλέες ευκαιρίες.

Το γκολ που έφερε το ματς στα ίσα ήρθε από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ζάιρο. Ο Βραζιλιάνος με διαγώνιο σουτ στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στα λεπτά μέχρι την λήξη οι γηπεδούχοι είχαν το έλεγχο του αγώνα δημιουργώντας και πάλι τεράστες φάσεις για να πετύχουν το γκολ της νίκης, ωστόσο και πάλι δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να συμβιβαστούν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τον σημερινό βαθμό η Πάφος παραμένει στην 4η θέση με 49 βαθμούς.