Ρομάν Ντουμπόβ: “Το επόμενο παιχνίδι θα είναι ένα από αυτά που θα θυμάστε”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Πάφος FC έκανε ο εκ των ιδιοκτητών της Ρομάν Ντουμπόβ.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας τόνισε την κρισιμότητα του ερχόμενου αγώνα απέναντι στον Άρη Λεμεσού και καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του.

Διαβάστε όσα αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι της Πάφου FC!

Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να πω λίγα λόγια για τη σημασία της υποστήριξης σας προς την ομάδα μας. Οι παίκτες μας εργάζονται σκληρά καθημερινά για να παλέψουν για τα χρώματα της ομάδας μας και χρειάζονται την υποστήριξή μας τώρα περισσότερο από ποτέ.
Το επόμενο παιχνίδι πλησιάζει σύντομα και θέλω να δω την κερκίδα μας γεμάτη όσο ποτέ άλλοτε. Οι παίκτες μας παίρνουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που φέρνετε στο Στάδιο. Ξέρω και νιώθω ότι η παρουσία σας κάνει μεγάλη διαφορά στην κούρσα του πρωταθλήματος και στην έκβαση κάθε παιχνιδιού.

Είμαστε μία κοινότητα των παθιασμένων οπαδών του ποδοσφαίρου και όταν μαζευόμαστε, γινόμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Έχουμε τη δύναμη να οδηγήσουμε την ομάδα μας στη νίκη και έχουμε επίσης τη δύναμη να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους!

Έτσι λοιπόν, σας καλώ να έρθετε στο επόμενο παιχνίδι, να φέρετε τους φίλους και τις οικογένειες σας και να δείξουμε στους παίκτες μας ότι τους στηρίζουμε. Ας τους δείξουμε ότι πιστεύουμε σε αυτούς και ότι δεσμευόμαστε να παραμείνουμε δίπλα τους ό,τι κι αν γίνει.
Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι το επόμενο παιχνίδι θα είναι ένα από αυτά που θα θυμάστε. Έχουμε μια απίστευτη ομάδα και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο. Ας είμαστε εκεί για να τους εμψυχώσουμε και να μοιραστούμε τους θριάμβους τους.

Ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξη και την αφοσίωσή σας στο Σωματείο μας. Ας κάνουμε το επόμενο παιχνίδι μια αληθινή ποδοσφαιρική γιορτή και νίκη για την ομάδα μας.

Τα λέμε όλοι εκεί!

Με εκτίμηση,
Ρομάν Ντούμποφ
Πρόεδρος