“Παφίτικα χαμόγελα” στον Οθέλλο από τον Τζιώρτζη Χριστοδούλου που βλέπει …άνοδο

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ο Οθέλλος Αθηαίνου ήταν χθες η ομάδα που χαμογέλασε στο ντέρμπι κορυφής και πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Πέγεια FC 2014 .

Στο χθεσινό ματς πέραν του κακού αγωνιστικού χώρου και του 2-0 των γηπεδούχων υπήρχαν πολλά αξιοσημείωτα στοιχεία που χρίζουν αναφοράς, όπως ας πούμε η παρουσία του Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο των “πρασίνων της Αθηαίνου”.

Ο πρώην προπονητής της Πέγειας και νυν του Οθέλλου βρέθηκε για πρώτη αντιμέτωπος με την νέα του ομάδα απέναντι στην ομάδα από την οποία το πρωτάθλημα φέτος και με την οποία πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο της Γ’ κατηγορίας.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο στοιχείο για μας τους Παφίτες ήταν η παρουσία του Τζιώρτζη Χριστοδούλου ο οποίος διαπρέπει με την ομάδα της Αθηαίνου.

Οι Αθηαινίτες πίστεψαν εδώ και καιρό στον νεαρό μέσο ο οποίος φόρεσε και αρκετές φορές την φανέλα με το εθνόσημο και σε κάθε παιχνίδι δικαιώνονται. Ο Χριστοδούλου ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάφο, αν και νεαρός, έχει αρκετή πείρα στα πόδια του αφού κάθε χρόνο με τις ομάδες που αγωνίζεται έχει γεμάτες σεζόν. Φέτος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο παίκτη για τον Οθέλλο ενώ σε κάποια παιχνίδια έχει βρει και δίκτυα.

Σίγουρα αν ο Οθέλλος καταφέρει του χρόνου να βγει στην Ά κατηγορία, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία με 42 βαθμούς, θα έχει στις τάξεις του ένα πολυεργαλείο, ένα πολύτιμο γρανάζι στο κέντρο που θα μοιράζει παιχνίδι και θα έχει μεγάλο κίνητρο να αποδείξει πράγματα.

Αν είναι φυσικά στον Οθέλλο μέχρι τότε και δεν τον “αρπάξει” καμιά υφιστάμενη ομάδα πρώτης κατηγορίας.