Ο μαχητικός Φοίνικας έφερε “τούμπα” το ματς και πήρε το τρίποντο (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παλικαρίσια νίκη πανηγύρισε για την 20η αγωνιστική της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας, καθώς κέρδισε με ανατροπή και με δέκα ποδοσφαιριστές την Ανόρθωση Μουτταγιάκας με σκορ 2-1 σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό στάδιο “Ευριπίδης”.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους με τον γκολ του Παναγιώτου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους ανέβασε στροφές και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 54′ με το γκολ του Πάμπου Αχιλλέως. Ο δυναμικός αμυντικός από κοντά σημείωσε το 1-1.

Κατά τους πανηγυρισμούς της ισοφάρισης ο Φοίνικας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγώνα, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Διονυσίου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα της Γιαλιάς κατάφερε να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει προβάδισμα στο 61′ με το γκολ του Diallo!

Στα λετπά που απέμεναν μέχρι την λήξη της αναμέτρησης ο Φοίνικας αμύνθηκε εξαιρετικά και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη που τον κρατά “ζωντανό” στην μάχη της παραμονής.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγίας Μαρίνας με το σημερινό τρίποντο έφθασε τους 20 βαθμούς και ανέβηκε στην 14η θέση.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: