Ήττα παρά το καλό ξεκίνημα για τον Ακρίτα Χλώρακας (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 3-1 δέχθηκε ο Ακρίτας Χλώρακας στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” από τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Η ομάδα του Μπρούνο Ακράποβιτς παρά το καλό ξεκίνημα στον αγώνα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει βαθμολογικό κέρδος, γεγονός που τον αφήνει στον “βυθό” της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Ο Ακρίτας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Μαρτσέλο Τόρρες στο 20ο λεπτό. Ο Αργεντινός φορ με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας γκολ σε μία ακόμη αγωνιστική.

Στην συνέχεια ο Απόλλωνας πίεσε για την ισοφάριση ωστόσο βρήκε απέναντι του τον Κλέντον Περντρέου με αποτέλεσμα η ομάδα της Χλώρακας να μπει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι από μία στημένη φάση κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Γιάννης Πίττας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το 1-1.

Το γκολ που πέτυχε έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Μπργκτάν Αντόνε και λίγο αργότερα κατάφερε να φθάσει στην ανατροπή του σκορ. Αυτή την φορά ο Ντόνιο στο 72΄ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ουάρντα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε και τρίτο γκολ σφραγίζοντας το διπλό στην Πάφο. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Γιάννης Πίττας με ωραίο σουτ.