Ο Άρης αν και έχασε αύξησε τη διαφορά από την τελευταία θέση

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ήττα με 3-2 σετ δέχθηκε απόψε στην Κλειστή Αίθουσα Αφροδίτη ο Άρης Πολεμίου με αντίπαλο τη Λεμεσό Volleyball για τη Β φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ά κατηγορίας Γυναικών και τις θέσεις 5-8.

Το παιχνίδι αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Άρη ο οποίος έπαιξε με ψυχή θέλοντας να βάλει από την αρχή τις βάσεις για το τρίποντο. Το πρωτο σετ τελείωσε για τις “πράσινες” με 25-22.

Στο δεύτερο σετ ή Λεμεσός μπήκε δυναμικά και πήρε προβάδισμα από την αρχή δημιουργώντας διάφορα που έμοιαζε δύσκολο να ανατραπεί. Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν μέχρι και με διψήφιο αριθμό πόντων για να πάρουν τελικα το σετ με 13-25.

Οι εναλλαγές στην απόδοση έφεραν τις “Πολεμίτισσες” μπροστά στο 3ο σετ αφού κέρδισαν στα σημεία με 27-25 ενώ βρέθηκαν στα τελευταία στάδια να χάνουν μέχρι και με τρεις πόντους διαφορά.

Το 4ο σετ ηταν και το πιο αμφίρροπο με τις “ροζ” να επικρατούν στις λεπτομέρειες με 25-27 στο πιο όμορφο σετ του αγώνα.

Στη Ρωσική ρουλέτα του τάι μπρέικ η Λεμεσός μπήκε πιο δυναμικά, πήγε στην αλλαγή γηπέδων με 5-8 ενώ προηγήθηκε και με 6-9, 7-12 και 8-13.

Ο Άρης με ένα σερί 6-0 έφερε τα κάτω πάνω και προηγήθηκε 14-13. Η Λεμεσός τελικά αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πήρε τους επόμενους πόντους κερδίζοντας 14-16 και 2-3 σετ.

Η ήττα του Άρη και ο ένας βαθμός σε συνδυασμό με την ήττα του Δικεφάλου στο Γέρι από την Ανόρθωση με 0-3 σετ αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο Πολέμι αφού πλεον η διαφορά στη βαθμολογία, ανάμεσα στις δύο ομάδες, έφτασε ναι μεν στους τέσσερις πόντους (8β με 4β) θα μπορούσε όμως να ήταν και επτα αν ο Άρης κερδιζε με 3-1 όταν το 4ο σετ ήταν 24-23. Την επόμενη αγωνιστική Δικέφαλος και Άρης “θα τα πουν” στο Γέρι.

Ο Άρης με “καθαρή” νίκη θα φτάσει στους +7 τη διαφορά και θα κρατάει την παραμονή στα χέρια του σε κάποιο βαθμό έχοντας και ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον βασικό “αντίπαλο” .