Θυμάστε την Φερνάντα Μέλο του Παφιακού; Διαπρέπει στο Περού και σαρώνει τα MVP

Από: Μαρίνα Σταύρου

Η γυναικεία ομάδα του Korantina Homes Παφιακού η οποία πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα γυναικών της Ά κατηγορίας έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου αλλά λόγω της πανδημίας και της διακοπής του πρωταθλήματος τερμάτισε πίσω από την ΑΕΛ σε ένα αγωνιστικό Μαραθώνο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Σε εκείνη την ομάδα πέραν από τις Κύπριες παίκτριες υπήρχαν κάποιες ξένες πετοσφαιρίστριες που ξεχώριζαν για την αγωνιστικότητά και την μαχητικότητά τους όπως η Μίλκα Ντα Σίλβα και η Φερνάντα Μέλο.

Η Μίλκα μετά την Πάφο συνέχισε την καριέρα της στην Λεμεσό με τα χρώματα της ΑΕΛ και τώρα αγωνίζεται στη Zamalek Sporting Club ZSC στην Αίγυπτο.

Από την άλλη η συμπατριώτισσά της Φερνάντα Μέλο αγωνίζεται σήμερα στο γειτονικό της Βραζιλίας Περού με τα χρώματα της Club Alianza Lima μια ιστορικής ομάδας που μετράει ήδη 122 χρόνια ζωής.

Η Φερνάντα την οποία χαρακτηρίζει πάντα το πάθος για το βόλεϊ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας της στην Περουβιανή πρωτευούσα ανακηρύχθηκε MVP της αναμέτρησης στην νίκη με 3-0 σετ απέναντι στην Geminis Women.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Alianza και όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβασε τόσο η ίδια η Μέλο όσο και η ομάδα της το πάθος είναι το κύριο συστατικό του παιχνιδιού.