“Tρελή” πρόταση Λομάκιν χάλασε μεταγραφή της Boca Juniors… Οδεύει προς Πάφο Αργεντινός στόπερ (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μία ακόμη τεράστια μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η διοίκηση του Σεργκέι Λομάκιν για χάρη της Πάφος FC.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης ήρθε σε συμφωνία με τον Αργεντίνικο σύλλογο Huracan για την απόκτηση των δικαιωμάτων του αρχηγού της ομάδας Lucas Merolla έναντι 1.500.000 δολαρίων. Πρόκειται για 27χρονο Αργεντίνο κεντρικό αμυντικό που βλέπει τον κόσμο από τα 1,94μ. και είναι αριστεροπόδαρος.

H πρόταση του επενδυτικού ομίλου των Ρώσων ιδιοκτητών της Πάφος FC προνοεί συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων. Από τώρα μέχρι το καλοκαίρι ο Merolla θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Riga FC και από το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Πάφου.

Το μόνο που απομένει σύμφωνα με αργεντίνικα δημοσιεύματα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Σεργκέι Λομάκιν.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Merolla θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς αυτή την στιγμή στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Boca Juniors βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η πρόταση της Πάφος FC ανέβασε τα “θέλω” της Huracan και έτσι “ναυάγησε” η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στο “La Bombonera”.

Δείτε τον ποδοσφαιριστή αγωνιζόμενο: