Ένας ΔΙΑΣ απο άλλο πλανήτη- 3-1 την Ανόρθωση με ανατροπή 

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο ΔΙΑΣ ‘Εμπας απέναντι στην ομάδα της Ανόρθωσις με 3-1 σετ για την κατηγορία Νεανίδων (Κ18). Οι “κόκκινες” της Έμπας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 σετ κατάφεραν με μια αντεπίθεση διαρκείας να φέρουν τα κάτω πάνω και να επικρατήσουν των φιλοξενούμενων με 3-1 σετ. 

Η ομάδα του Μάριου Καρεσίου πέραν των τριών βαθμών που πήρε με την νίκη της απέναντι στις “κυανόλευκες” έσπασε και το αήττητό τους αφού εως τώρα η ομάδα της Αμμοχώστου είχε τρεις νίκες σε ισάρυθμα παιχνίδια έχοντας μάλιστα και το απόλυτο στα σετ με 9 υπέρ και 0 κατά. 

Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του αθλήματος και ειδικά το δεύτερο σετ το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχες με 32-30. Μετά το1-1 στα σετ και τα υπόλοιπα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με το προβάδισμα να εναλλάσσεται διαρκώς για τις δυο ομάδες και τελικά να κερδίζει ο ΔΙΑΣ με 25-23 στο 3ο και 4ο σετ. 

Ειδικά στο τελευταίο σετ ο ΔΙΑΣ αν και βρέθηκε πίσω με έξι πόντους 12-18 αρχικά και ακολούθως με πέντε, 18-23 μπόρεσε να κάνει την ανατροπή κερδίζοντας 25-23 και το παιχνίδι με 3-1 σετ.