“Απέδρασε” με το τρίποντο από την Αραδίππου η Πέγεια και βλέπει άνοδο!!! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δύσκολη και συνάμα μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Πέγεια 2014, καθώς για τα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β΄Φάσης του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας κέρδισε στην Αραδίππου την τοπική Ομόνοια με 1-0 και πλέον “συγκατοικεί” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με ΑΕΖ και Οθέλλου στους 36 βαθμούς.

Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη τα βρήκε “σκούρα” στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν κατάφερε να παίξει το ποδόσφαιρο που επιθυμούσε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εντυπωσικό τρόπο. Ο Χαμπίμπ Ουεσλατί με μία “μαγική” ασίστ έβγαλε μόνο τον Καρίμ Μπεν-Κμαγιάλ. Ο δεύτερο με σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 υπέρ της Πέγειας.

Η ΠΕΓΕΙΩΤΙΚΗ ομάδα θα μπορούσε να σημειώσει κι’ άλλα γκολ, καθώς βρήκε κενούς χώρους, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Να σημειώσουμε ότι η Ομόνοια ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω απόβολής του Guihota στο 96′ για αντιαθλητικό χτύπημα.

Δείτε εικόνες από το παιχνίδι: