Όλα μηδέν στο ΓΣΠ- Λευκή ισοπαλία που δεν “Χ”άρηκε κανείς

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ένα αποτέλεσμα που δεν σίγουρα ικανοποιεί κανένα από τους δυο είχαμε απόψε στο ΓΣΠ με την Πάφο και την Ομόνοια Λευκωσίας να εξέρχονται ισόπαλες 0-0.

Η λευκή ισοπαλία σίγουρα δεν είναι καταστροφική για την Πάφο αν και μετά την χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ στη Λάρνακα ήθελε νίκη για να περάσει στη δεύτερη θέση και να διατηρήσει την απόσταση των τριών βαθμών από την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ ο οποίος επέστρεψε στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια είχε καλύτερα πατήματα από τους “πράσινους” χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τα μετουσιώσει σε κάποιο γκόλ.

Η Πάφος είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, είχε περισσότερες τελικές αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ένα γκολ που θα την βοηθούσε να φύγει από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς.

Με την ισοπαλία αυτή η Πάφος πάει στους 45 βαθμούς, μειώνει στον ένα από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και την κορυφή. Επόμενος αγώνας για τους “γαλάζιους” εντός έδρας με την Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Από την άλλη η Ομόνοια πάει στους 35 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με τον Απόλλωνα ενώ στην 4η βρίσκεται ο Άρης με ένα αγώνα λιγότερο που θα γίνει αύριο με την ΕΝΠ.