Επίσημα παρελθόν ο Γουίλι Σεμέδο από την Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παρελθόν και επίσημα από την Πάφος FC αποτελεί ο Willy Semedo, καθώς η ομάδα της επαρχίας μας ανακοίνωσε την πώληση του σε σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

OUTGOING TRANSFER OF WILLY SEMEDO

Pafos, Cyprus, January 25th, 2023

🇬🇷Ο επιθετικός Willy Semedo αποχωρεί από την ΠΑΦΟΣ FC μετά την υπογραφή μεταγραφικής συμφωνίας με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Το ποσό της μεταγραφής είναι ιστορικά το υψηλότερο για την ΠΑΦΟΣ FC.

🤝Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Willy για την προσφορά του στην ομάδα μας. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμάς, ωστόσο έχοντας κατά νου ότι το συμβόλαιο του Willy με την ΠΑΦΟΣ FC έληγε σε 4 μήνες, το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν η πιο ωφέλιμη λύση και για τις δύο πλευρές.

⚽Ο Willy έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα στην ομάδα μας όσον αφορά την εξέλιξη του , έχοντας πια γίνει ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής ανεβάζοντας κατακόρυφα την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

🫡Θέλοντας να ευχαριστήσει την ομάδα μας, ο Willy παραχώρησε ένα σεβαστό ποσό για να υποστηρίξει την ακαδημία της ΠΑΦΟΣ FC και την ομάδα Κ19 για να μπορέσουν να συμμετάσχουν σε Ευρωπαϊκά τουρνουά αυτό το καλοκαίρι.

💙Willy, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει για την ομάδα μας, θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειας της Πάφου!