Έτοιμο το πρώτο Podcast των φίλων της Πάφου FC από το AthlitikaPress (VIDEO)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ξεκίνησε σήμερα η σειρά Podcasts “Στο λεωφορείο μπαίνω” για τους φίλους της Πάφος FC με παρουσιαστή/ συντονιστή τον αθλητικογράφο της ιστοσελίδας μας, Γιώργο Γεωργίου.

Στο podcast ο Γιώργος μαζί με τους καλεσμένους του, φίλους της ομάδας θα επιχειρούν να αναλύουν το παιχνίδι που προηγήθηκε ενώ θα σχολιάζουν και το επικείμενο παιχνίδι.

Το podcast στόχο έχει να δώσει βήμα έκφρασης στους φίλους της Πάφος FC και να ακούσει τους προβληματισμούς τους, να δει με εποικοδομητικό τρόπο το σήμερα αλλά και να “αναλύσει” το αύριο της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Απώτερος σκοπός της προσπάθειας μας αυτής είναι να συμβάλουμε με ουσιαστικό τρόπο στο όλο οικοδόμημα και την όλη προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση, τη διεύθυνση, την ίδια την ομάδα αλλά και όλη την επαρχία για να ανέβει η Πάφος στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Κύριος χορηγός της εκπομπής είναι η καφετέρια Cafe Me η οποία ανάμεσα σε άλλα έχει και το γνωστό λεωφορείο-καφετέρια στον παραλιακό δρόμο Χλώρακας, σημείο αναφοράς που στην αρχή της ιδέα για δημιουργία του podcast σε συνδυασμό και με το σύνθημα των φίλων της ομάδας μας μας ενέπνευσε.

Καλεσμένοι του Γιώργου Γεωργίου στο πρώτο podcast είναι οι Ζαχαρίας Θεοφάνους και Δημήτρης Μαυραντωνης.