“Άνοιξε τα φτερά” του ο νεαρός ΠΑΦΙΤΗΣ καλαθοσφαιριστής!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Άλμα στην καριέρα του πραγματοποίησε ο ταλαντούχος ΠΑΦΙΤΗΣ καλαθοσφαιριστής Γιώργος Αρμακόλας.

Συγκεκριμένα ο 18χρονος διεθνής παίκτης θα αγωνίζεται στην ομάδα της ΕΚΑ ΑΕΛ!

Να σημειώσουμε ότι ο Αρμακόλας υπήρξε καλαθοσφαιριστής του Άτλαντα Πάφου, στον οποίο βρίσκεται από τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ!

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η PAYABL EKA AEΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον νεαρό καλαθοσφαίριστή Γιώργο Αρμακόλα.
Ο καλαθοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για τα επόμενα 5.5 χρόνια.  Ο καλαθοσφαιριστής θα αποτελέσει την πρώτη επένδυση της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ μετά από αρκετά χρόνια.

Ο Γιώργος Αρμακόλας είναι 18 ετών (18 Ιανουαρίου 2005), ύψους 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard.

O Κύπριος καλαθοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών του Άτλαντα Πάφου καθώς  έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες νέων. Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Αρμακόλας αναδείχθηκε πρωταθλητής στις κατηγορίες Κ-14, Κ-16 και Β2 με τον Άτλαντα.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αρμακόλα στη Βασίλισσα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.  Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ακαδημία του Άτλαντα Πάφου, τον Δημήτρη Δεληχρήστο και Θανάση Μαστορή για την θετική και εποικοδομητική τους στάση ως προς σε αυτή την συμφωνία”.