Αυτά μάθαμε για τον νέο επενδυτή της Γεροσκήπου FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δυνατούς συμπαίκτες στην διοίκηση της ομάδας Ανδρών της Γεροσκήπου FC έχει πλέον ο Χαράλαμπος Αχιλλέως.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε (ΔΕΣ ΕΔΩ) oι Femis Sagirov και Roman Konovalov ενισχύουν οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Ιωάννου στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Ποιοι όμως είναι οι νέοι επενδυτές της Γεροσκήπου FC και ποιοι είναι οι στόχοι τους; Το AthlitikaPress.com έψαξε και έμαθε κάποια ενδιαφέρον στοιχεία για τον νέο ισχυρό άνδρα των “κυανέρυθρων” Femis Sagirov.

Πρόκειται για Ουκρανό γνώστη της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. Ο Sagirov είναι επίσης πρόεδρος του Ουκρανικού συλλόγου FC Peremoga. Πρόκειται για ποδοσφαιρική επαγγελματική ομάδα που εδρεύει στην πόλη Dnipro και ιδρύθηκε το 2017. Μάλιστα από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της χώρας έφθασε να αγωνίζεται με πρόεδρο τον Femis Sagirov μέχρι την Β’ Κατηγορία Ουκρανίας.

Ποιους στόχους έχει στην Γεροσκήπου FC;

Στόχος του είναι να γίνει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της επαρχίας μας και να οδηγήσει την Γεροσκήπου σε υψηλότερες κατηγορίες. Ήδη τόσο αυτός όσο και Roman Konovalov έχουν βοηθήσει οικονομικά την ομάδα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το σύνολο του Δημήτρη Ιωάννου διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας και την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία.

Ταυτόχρονα οι νέοι επενδυτές της Γεροσκήπου θέλουν να επεκταθούν και σε άλλα αθλήματα. Συγκεκριμένα ένας από τους στόχους τους είναι να δημιουργήσουν στην Γεροσκήπου κι άλλα τμήματα διαφορετικών αθλημάτων.