Γ’ Κατηγορία: Αποστολή στο Δάλι για την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για τα πλαίσια της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας η ΕΝ.Α.Δ. Πόλεως Χρυσοχούς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Γήπεδο “Δημήτρη Χαματσου” στο Δάλι τον τοπικό Χαλκάνορα.

Ο αγώνας είναι ορισμένος να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 14:30.

Όποιο αποτέλεσμα και να έχει σήμερα η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θα αγωνίζεται στο Α’ Γκρουπ δυναμικότητας στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος, στο οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής, οι ομάδες ανάλογα με τη βαθμολογική τους θέση θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων ως ακολούθως:

Α’ όμιλος: Θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-8
Β’ όμιλος: Θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9-16

Η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους, σύνολο 14 αγωνιστικές και οι ομάδες ανεξάρτητα από τον όμιλο που θα αγωνιστούν, θα μεταφέρουν μαζί τους το βαθμολογικό απολογισμό που εξασφάλισαν στην πρώτη φάση.

Με τη λήξη της δεύτερης φάσης, οι τρεις πρώτες ομάδες από τον πρώτο όμιλο θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και οι τρεις τελευταίες ομάδες από το δεύτερο όμιλο θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

ΑΠΟΝΑ – Ηρακλής Γερολάκκου
Κούρης Ερήμης – ΑΣΙΛ Λύσης
Εθνικός Άσσιας – ΠΟ Ορμήδειας
Χαλκάνορας – ΕΝΑΔ
Εθνικός Λατσιών – ΑΕΠ Πολεμιδιών
Εληά Λυθροδόντα – Ασπίς Πύλας
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΘΟΪ Λακατάμιας
Διγενής Μόρφου – ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου (Κυριακή 15/1)