Μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ελλάδας πήρε η ΠΑΦΙΤΙΣΣΑ παίκτρια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τις εκπληκτικές της εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια με τα χρώματα της Πάφος Γεροσκήπου Ladies εξαργύρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διεθνής Κύπρια παίκτρια Κορίνα Πάολα Αδάμου.

Συγκεκριμένα η συμπολίτισσα μας πήρε μεταγραφή για το Ελληνικό Γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στο οποίο θα φορά την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Άρη:

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την μέσο, Κορίνα Πάολα Αδάμου, για την αγωνιστική σεζόν 2022/23.

Γεννημένη στις 6 Ιουλίου το 2002, η 20χρονη Κύπρια διεθνής, ανοίγει για πρώτη φορά τα φτερά της για να αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο εκτός Κύπρου.

Η Κορίνα έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα σε πολύ μικρή ηλικία στην Πάφια, όπου έπαιξε μέχρι και τη σεζόν 2018/19, συμπληρώνοντας 82 συμμετοχές με 19 γκολ. Έπειτα αγωνίστηκε στις Champions Υψώνα, όπου σε 15 εμφανίσεις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 5 φορές. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια φόρεσε 48 φορές τη φανέλα της Πάφου Γεροσκήπου, σκοράροντας 12 γκολ.

Με τα γαλανόλευκα της Κύπρου αγωνίστηκε σε 6 αγώνες με την Εθνική Νεανίδων και σε 8 αγώνες με την Εθνική Γυναικών, για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου και του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Άρης ντύνει στα «Κίτρινα» την Κορίνα Πάολα Αδάμου, μια παίκτρια που θα προσθέσει φρεσκάδα, ποιότητα αλλά και εμπειρία στο χώρο της μεσαίας γραμμής για την ομάδα του Γιώργου Αποστολίδη.