Πολύβιος Παλιούρας στο AthlitikaPress: “Στοχεύουμε ξεκάθαρα στη νίκη στην Αρένα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας μίλησε αποκλειστικά στο “AthlitikaPress.com” ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

Για την προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ:

Μετά την ολιγοήμερη άδεια λόγω των εορτών οι ποδοσφαιριστές μας επέστρεψαν στις προπονήσεις από περασμένη Πέμπτη και βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τετάρτης στην Λάρνακα και το ΑΕΚ Αρένα. Θα είναι μια δύσκολη και απαιτητική αναμέτρηση καθώς και η ομάδα της ΑΕΚ είναι αρκετά ανεβασμένη και προέρχεται από καλά αποτελέσματα και είναι αντικειμενικά ένα ντέρμπι κορυφής μεταξύ δύο ομάδων που συγκατοικουν στην πρώτη θέση”.

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα:

Στα θετικά είναι πως η ομάδα μας κατεβαίνει χωρίς καμία απουσία και με την ενίσχυση του Jefte Betancor ο οποίος εγγράφηκε μόλις σήμερα”.

Για το πόσους φίλους της ομάδας αναμένουν στην ΑΕΚ Αρένα:

“Σημαντικός παράγοντας για να διεκδικήσουμε τη νίκη θα είναι και ο κόσμος μας, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του αγώνα και αναμένουμε για μια ακόμη φορά να μας ακολουθήσουν αρκετές εκατοντάδες Παφίτες σε μια ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση. Να σημειώσουμε επίσης πως θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο για τους οπαδούς μας το οποίο αναχωρεί την Τετάρτη στις 16:30 από το Παφιακό Στάδιο. Κοιτάμε λοιπόν αυτό και μόνο αυτό το ματς στοχεύοντας ξεκάθαρα στη νίκη η οποία αν έρθει θα μας κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα”.