Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν από την Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και όπως όλες οι ομάδες έτσι και η Πάφος FC θα επιδιώξουν να ενισχυθούν.

Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο από το υφιστάμενο ρόστερ πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Το AthlitikaPress συγκέντρωσε τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Χένινγκ Μπεργκ και θα μπορούσαν να αποχωρήσουν πρόωρα από την ομάδα της επαρχίας μας.

Περίπτωση 1: Έιρικ Χέσταντ
Ο Νορβηγός εξτρέμ πήρε πολύ λίγες ευκαιρίες στην φετινή σεζόν και δεν κατάφερε να δείξει την ποιότητα που διαθέτει. Ήρθε στην Πάφο τον περασμένο Ιανουάριο για να κάνει την διαφορά (βάση βιογραφικού), ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ακολουθούσαν.

Περίπτωση 2: Χαμαντί Αλ Γκαντιουί
Όπως και ο Χέσταντ έτσι και αυτός ήρθε στην ομάδα της επαρχίας μας τον περασμένο Ιανουάριο κατ’ ευθείαν από το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Ο Χένινγκ Μπεργκ φαίνεται να μην τον εμπιστεύεται και τόσο καθώς μέχρι στιγμής αγωνίστηκε μόλις για 144 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα Cyta. Με την έλευση του Χέφτε Μπετανκόρ είναι ο βασικός υποψήφιος για να αποχωρήσει.

Περίπτωση 3: Οϊερ Ολαθαμπάλ
Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήρθε στην Πάφο το περασμένο Καλοκαίρι για να πάρει φανέλα βασικού, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των εμφανίσεων του Ντάνιελ Άντος. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πολύ πιθανόν η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα να κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Ολαθαμπάλ θα αποχωρήσει.

Περίπτωση 4: Ζοάο Πέδρο
Πρόκειται για νεαρό Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που βρίσκεται στην Πάφο υπό την μορφή δανεισμού από Βραζιλιάνικό σύλλογο. Στο εξάμηνο που είναι στο νησί μας είναι μονίμως μεταξύ πάγκου και εξέδρας.