Η απάντηση του Δήμου Πάφου προς τις κατηγορίες του Ναυτικού Ομίλου Πάφου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Απάντηση στην πορεία διαμαρτυρίας του Ναυτικού Ομίλου Πάφου (ΔΕΣ ΕΔΩ) για τον θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” δίνει με ανακοίνωση του ο Δήμος Πάφου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» ΠΑΦΟΥ

Ο Δήμος Πάφου θέλει για τελευταία φορά να καταστήσει εντελώς ξεκάθαρο ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» Πάφου, είναι ανοικτό για χρήση από τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου. Παράλληλα ο Δήμος τονίζει την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά και τις πράξεις συγκεκριμένων παραγόντων του Ναυτικού Ομίλου Πάφου οι οποίες επιχειρούν τη συνέχιση του συγκρουσιακού κλίματος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Η κατανομή των ωρών χρήσης του Κολυμβητηρίου, με τρόπο που να μην συνυπάρχουν μαζί τις ίδιες ώρες στο Κολυμβητήριο κρίθηκε αναγκαία λόγω της συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης των δύο Σωματείων, η οποία δημιουργούσε κλίμα έντασης. Το Πρόγραμμα (ώρες χρήσης) προέκυψε μετά από συνεχιζόμενες διαβουλεύσεις με τα Σωματεία, όχι ως λύση η οποία θα ικανοποιούσε απόλυτα και τα δύο Σωματεία, αλλά ως λύση ανάγκης για την επαναλειτουργία του. Λαμβάνοντας υπόψη οι μεν ήθελαν χρήση του Κολυμβητηρίου μέχρι τις 7.00 και οι δε από τις 6.30, απόφαση του Δήμου είναι να μοιράσει τη διαφορά και η χρήση για το δεύτερο Σωματείο να ξεκινά στις 6.45

Τέλος ο Δήμος θεωρεί εντελώς απαράδεκτη τη συμπεριφορά του παραγόντων του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και θεωρεί αβάσιμες τις κατηγορίες τόσο προς το Δήμο Πάφου, όσο και προσωπικά προς το Δήμαρχο.