Διαμαρτυρία Ναυτικού Ομίλου Πάφου.. “Πυρά” προς Φαίδωνα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου έξω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο “Ευαγόρας Παλληκαρίδης”.

Συγκεκριμένα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητές, γονείς και αθλητές εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο την απογοήτευση τους για το γεγονός ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο παραμένει κλειστό γι’ αυτούς.

Συγκεκριμένα τα “πυρά” των παρευρισκομένων στρέφονταν προς τον Δήμο Πάφου και συγκεκριμένα τον δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση του ΝΟΠ στα social media:

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στο χώρο του κολυμβητηρίου από τους αθλητές, γονείς και φίλους του Ναυτικού Ομίλου Πάφου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τους ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Πάφου Βαλεντίνος Φακοντής, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΚΟΕΚ Αλέξανδρος Χριστόφορου και Λούκας Αντωνίου τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία και την στήριξη τους. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αντίθεση τους στην άδικη και τιμαριωτική απόφαση του Δήμου/Δημάρχου Πάφου να μην επιτρέπει στους αθλητές του Ομίλου να κολυμπούν στο δημοτικό κολυμβητήριο, στο κολυμβητήριο το οποίο κτίστηκε για τον κόσμο της Πάφου (θυμό και ντροπή) και κάλεσαν το κράτος να παρέμβει μέσο του ΚΟΑ για την επίλυση του προβλήματος. Ο Όμιλος έχει μια ιστορία 46 χρόνων και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να την διαγράψει.

Δείτε φωτογραφίες από την διαμαρτυρία: