Ανοίγει και πάλι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου… Όχι για τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Πάφου το Δημοτικό Κολυμβητήριο “Ευαγόρας Παλληκαρίδης” ανοίγει και πάλι τις πόρτες του όχι όμως και για τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Πάφου.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ» ΠΑΦΟΥ

Ανοίγει πάλι τις πόρτες του το Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» Πάφου.

Έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά του, το καλό του αθλητισμού της πόλης μας ο Δήμος Πάφου αποφάσισε όπως επαναξεκινήσει τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, για τα σωματεία της πόλης μας που έχουν αποδεχτεί και έχουν υπογράψει το μνημόνιο συναντίληψης που ετοιμάστηκε από το Δήμο, σύμφωνα με υποδείξεις των αναγκών των δύο σωματείων.

Ως εκ τούτου από σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 το Δημοτικό Κολυμβητήριο ανοίγει τις πόρτες του για το Πρόγραμμα του ΑΓΟ – Αθλητισμός Για Όλους και για την υδατοσφαίριση του Πολιτιστικού Σύλλογου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» Πάφου, ο οποίος υπέγραψε. Για το γεγονός ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο παραμένει κλειστό για τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο Όμιλος ο οποίος αρνήθηκε την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης με το Δήμο Πάφου.

Ο Δήμος, εκτιμά ότι οι διευθετήσεις και η κατανομή των ωρών χρήσης του Κολυμβητηρίου είναι δίκαιες και ευελπιστεί ότι με την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου, θα τερματιστεί το συγκρουσιακό κλίμα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο, τόσο για το καλό τόσο των παιδιών μας, όσο και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας.