Eπιτρέπεται να πέσει… Επιβάλλεται να σηκωθεί!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το πρώτο “αρνητικό” αποτέλεσμα ήρθε στην φετινή σεζόν για την Πάφος FC, καθώς συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Μπορεί η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να μην ηττήθηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας αφήνει μία “πικρή” γεύση σε άπαντες στο ΠΑΦΙΤΙΚΟ στρατόπεδο, καθώς γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακό.

Οι ΠΑΦΙΤΕΣ μπορεί να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο πλέον νιώθουν την “καυτή” ανάσα των ομάδων που ακολουθούν, καθώς οι αποστάσεις μειώθηκαν επικίνδυνα.

Είναι η πρώτη φορά στην φετινή σεζόν που ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του καλ0ύνται να βγάλουν αντίδραση μέσα από δύσκολες συνθήκες, μιας και την ερχόμενη Παρασκευή το στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” θα φορέσει τα γιορτινά του για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Πάφο και το πολύ φορμαρισμένο ΑΠΟΕΛ.

Εκεί, οι “γαλάζιοι” της Πάφου θα έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλουν αντίδραση και με νίκη να δείξουν ανά το Παγκύπριο ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα!