Οδυνηρή ήττα για τον Ακρίτα στη Περιστερώνα (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό όφελος ο Ακρίτας Χλώρακας από την Περιστερώνα και το γήπεδο “Γλαύκος Κληρίδης”, καθώς ηττήθηκε για τα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta από την Δόξα Κατωκοπιάς με 2-0.

Παρότι η ομάδα του Νταβίντ Μπαντία ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγώνα και δημιούργησε τις πρώτες καλές ευκαιρίες για γκολ, εντούτοις πλήρωσε για ακόμη ένα αγώνα τα αμυντικά της κενά και την έλλειψη συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών της.

Αρχικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από το πουθενά στο 29ο λεπτό. Ο Καραμανώλης ανενόχλητος εντός της περιοχής του Ακρίτα γύρισε και σούταρε νικώντας τον Περντρέου για το 1-0.

Το γκολ της Δόξας “σόκαρε” τους ποδοσφαιριστές του Ακρίτα, οι οποίοι πριν καλά-καλά το καταλάβουν δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Αυτή την φορά ο Σαντίκ με ωραίο σουτ με το αριστερό του πόδι έστειλε την μπάλα στο πλεκτό διαμορφώνοντας έτσι το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο στις λιγοστές ευκαιρίες που βρήκαν δεν κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με αποτέλεσμα να δεχθούν μία πολύ οδηνυρή ήττα που τους αφήνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς συγκομιδή.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: