Προπονητής του μήνα ο Χένινγκ Μπεργκ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μία ακόμη διάκριση πήρε ο προπονητής της Πάφος FC Χένινγκ Μπεργκ.

Συγκεκριμένα ο Νορβηγός κόουτς αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος Cyta για τον μήνα Οκτώβριο.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου προπονητών Κύπρου:

🏆 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ‼️ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ‼️

Ο Προπονητής της PAFOS FC#Χένινγκ_Μπέργκ🇳🇴 αναδείχθηκε #Προπονητής_Του_Μήνα για τον #Οκτώβριο επικρατώντας κατά κράτος στη σχετική ψηφοφορία ανάμεσα στους προπονητές των ομάδων Α’ Κατηγορίας. Το έπαθλο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών από το 2015!

[ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Λευκωσία , 29 Νοεμβρίου 2022 ] – Ο Νορβηγός προπονητής μάζεψε 49 βαθμούς, παίρνοντας την ψήφο των 11 από τους 14 συναδέλφους του. Μάλιστα η πλειοψηφία, και συγκεκριμένα 8 τεχνικοί, έδωσαν στον κόουτς της Πάφου το απόλυτο των βαθμών (5).

Δεύτερος στις προτιμήσεις ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα με 19β, 3ος ο Αλεξέι Σπιλέφσκι του Άρη με 14β. και τέταρτος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς του ΑΠΟΕΛ με 12β.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους κανόνες του βραβείου, για κάθε μήνα ο κάθε ένας προπονητής των 14 ομάδων της Α’ κατηγορίας επιβραβεύει τους συναδέλφους του με 5, 3 και 1 βαθμούς, αξιολογώντας το έργο τους στη διάρκεια του μήνα.

Σκοπός του επάθλου «Προπονητής του Μήνα», που δίνεται εδώ και επτά χρόνια από τον #Σύνδεσμο_Προπονητών, είναι να αναδειχθούν τα πεπραγμένα των προπονητών, μέσα από τον φακό των ίδιων των προπονητών.

Στο τέλος της σεζόν, ο προπονητής που θα λάβει τις περισσότερες φορές το έπαθλο «Προπονητής του Μήνα», θα αναδειχθεί ως «Προπονητής της Χρονιάς».