Β’ Κατηγορία: Διπλό με απίστευτη ανατροπή για την Πέγεια (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα της Πέγειας 2014 η οποία για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας κέρδισε με 2-1 στην Αγία Νάπα την Αναγέννηση Δερύνειας έπειτα από μεγάλη ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλτι για την Αναγέννηση για χέρι αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λεμέσιος ο οποίος σημείωσε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του σκόρερ Λεμέσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Απ’ εκείνο το σημείο και έπειτα η ΠΕΓΕΙΩΤΕΣ κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτυ του αγωνιστικού χώρου χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα μέχρι τα τελευταία στάδια του παιχνιδιού.

Στο 87′ η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Van Velzen να πλασάρει ωραία τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης για το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 90′ ο ίδιος παίκτης μετά από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας πάλι την μπάλα στα δίκτυα. Έτσι η Πέγεια κατάφερε με μεγάλη ανατροπή του σκορ να φύγει νικήτρια από την Αγία Νάπα.

Με το σημερινό τρίποντο η Πέγεια κάνει άλμα στον βαθμολογικό πίνακα καθώς ανέβηκε στην 7η θέση με 12 βαθμούς.