Πολύ σκληρός για να “πεθάνει” ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε παιχνίδι στο οποίο ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2-0 κόντρα στην ΑΕ Τρούλλων, η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ μέρος να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συγκεκριμένα για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ ο γηπεδούχος Φοίνικας βρέθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης πίσω στο σκορ. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Κουτούνας.

Το γρήγορο γκολ “σόκαρε” τους ποδοσφαιριστές του Στέλιου Σοφοκλέους οι οποίοι έδειχναν μπλοκαρισμένοι στο α’ μέρος. Μάλιστα σαν να μην έφθανε αυτό για τον Φοίνικα, η ομάδα των Τρούλλων στο 42′ πήρε προβάδισμα δύο γκολ με τον Βασιλείου να διαμορφώνει το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με το “μαχαίρι στο στόμα” στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τα δώσουν όλα για την ανατροπή.

Ο Φοίνικας με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε αρχικά να μειώσει στο σκορ στο 52′ με το κοντινό πλασέ του Νικόλα Νικολάου. Το γκολ αυτό έδωσε μία “άγρια” ομορφιά στον αγώνα με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς προς τις δύο εστίες.

Σε μία αντεπίθεση στο 76′ και αφού οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν σπουδαία ευκαιρία, ο Φοίνικας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Ηλία Χρυσάνθου να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 2-2.

Με την σημερινή ισοπαλία η ομάδα της Γιαλιάς βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα: