Σήμερα στις 19:00 δίνουμε όλοι μας εξετάσεις- Ξεσηκωμός για το αποψινό παιχνίδι

Από: Μαρίνα Σταύρου

Εξετάσεις καλείται να δώσει απόψε η Πάφος FC σε όλα τα επίπεδα. Πέραν του αγωνιστικού σκέλους αυτού καθε αυτού το οικοδόμημα της Πάφου καλείται να αντιμετωπίζει και άλλες προκλήσεις.

Προκλήσεις όπως ας πούμε του να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα έστω και αν είναι Πέμπτη και ενδεχομένως αρκετοί να δουλεύουν, να έχουν άλλες υποχρεώσεις ή οι νεαρότεροι φίλοι της ομάδας να έχουν φροντιστήρια και άλλες δραστηριότητες.

Ένα κατάμεστο γήπεδο θα στείλει εκ νέου το ηχηρό μήνυμα ότι η Πάφος φέτος στην προσπάθειά της έχει συμπαραστάτη της τον κόσμο της Επαρχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΡΕΤΡΟ 2002/03: Όταν η Α.Ε. Πάφου υπέταξε την Ανόρθωση με ανατροπή (εικ)

Την ίδια στιγμή, με αφορμή και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στον ορισμό Θεουλή, οι Παφίτες έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να σπρώξουν την ομάδα στην νίκη, κόντρα σε κάθε υποψία, κόντρα σε κάθε γκρίνια και κόντρα σε κάθε πιθανή κακή πρόθεση από οποιουδήποτε.

Τέλος στον αγωνιστικό χώρο η “αρμάδα” του Μπέργκ καλείται να αντιμετωπίσει τον περυσινό κακό της δαίμονα που ήταν η Ανόρθωση, μια ομάδα πάντα υπολογίσιμη, μια ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο περυσινός αρχηγός της Πάφου και τέλος μια ομάδα με μεγάλη ιστορία!

Ιδού η Ροδος ιδού και το πήδημα…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάφος FC: Υποδέχεται την Ανόρθωση για να σπάσει την “κατάρα”