Β’ Κατηγορία: Έσωσε τον βαθμό στο τέλος η Πέγεια (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την τρίτη σερί της ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πήρε σήμερα η Πέγεια, καθώς εξήλθε για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Στο πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την ομάδα της Ομόνοιας να καταφέρνει να πάρει προβάδισμα στα λεπτά των καθυστερήσεων από το “πουθενά”. Συγκεκριμένα μετά από λάθος στην άμυνα της Πέγειας, ο τερματοφύλακας ανάτρεψε τον επιθετικό των φιλοξενουμένων με τον διαιτητή της συνάντησης να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Από την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Δημήτρης Φροξυλιάς για να σημειώσει το 0-1.

Στην επανάληψη μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή δεν ήταν άλλη απ’ αυτή της Πέγειας. Το σύνολο του Νικόλα Μαρτίδη παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο δημιούργησε αρκετές φάσεις για να φέρει το ματς στα ίσα, όμως και πάλι έδειξε αδυναμία στο σκοράρισμα.

Το γκολ που έδωσε τον βαθμό στους γηπεδούχους ήρθε στο 89ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού της Ομόνοιας στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της Πεγειώτικης ομάδας Χαμπίμπ Ουεσλατί, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Με τον σημερινό βαθμό η Πέγεια παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 12η θέση με 9 βαθμούς.